TRAŽIŠ? NAĐI.

DOMAĆA RADINOST MIROSLAVA STANIŠIĆA

Držač za fiskalne račune, novac i kreditne kartice, pumpa za pretakanje ulja, zaštitna kapa, BUMA ulje i ekstra djevičansko maslinovo ulje
Naziv poslovnog subjekta:    DOMAĆA RADINOST MIROSLAVA STANIŠIĆA
OIB:  83814396421
   Nazovite nas    

Adresa:   Veštar 10
                52210   Rovinj
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Miroslav Stanišić
www.erovinj.info/miroslav_stanisic
O NAMA

Iz domaće radinosti Miroslava Stanišića proizašli su četiri inovativna proizvoda i jedan standardni. Posebno se ponosimo našim inovativnim proizvodima držačem za fiskalne račune, novac i kreditne kartice, pumpom za pretakanje ulja, zaštitnom kapom te BUMA uljem - (mješavinom nerafiniranog bućinog ulja i ekstra djevičanskog maslinovog ulja).
 
Osim toga proizvodimo i svoje ekstra djevičansko maslinovo ulje. 
 
Držač za fiskalne račune, novac i kreditne kartice omogućuje ugostiteljima podizanje razine uslužnosti (kulture posluživanja stola), te komunikaciju na relaciji ugostitelj-gost. Na držač se može postaviti reklamna poruka. Može se staviti logo Vašeg objekta, tvrtke ili obrta, ili ukoliko imate dnevnu akciju možete je staknuti na držaču. Primjerice: "ako naručite pivo i pizzu - odobravamo popust 10%". 
 
Držač za račune, kreditne kartice i novac ima pozitivan stav gosta i konobara. Dugogodišnjim iskustvom u poslu kojim se bavimo uočili  smo da vlasnici kafića i restorana uglavnom koriste reklamne panoe  dobavljača pića, hrane ili distributera debitnih i kreditnih kartica. Stoga smo strategiju prodaje  usmjerili prvenstveno prema dobavljačima pića, hrane i distributerima kartica. Sve više nastojimo osvijestiti i vlasnike caffe barova i restorana kako ovaj proizvod unapređuje njihov posao. U kontaktu smo sa strukovnim školama ugostiteljskog smjera kojima držač služi kao didaktičko pomagalo. 

Pumpa za pretakanje ulja omogućuje manje gubitke ulja, lakši rad i rukovanje, veću higijenu i brži proces pretakanja, te kontrolirani proces pretakanja u više posuda.
 
Zašitna kapa namijenjena je ribarima, jahtašima, pomorcima, poljoprivrednicima, građevinskim radnicima, turistima i ostalim osobama koje duže borave na suncu. Ima aerodinamične karakteristike koje omogućavaju strujanje zraka iznad tjemena stvarajući  ugodan osjećaj. Transmitivne karakteristike garantiraju zaštitu od UV zračenja sa faktorom UPF 50+.
 
BUMA ulje, BUćaMAslina -  mješavina je nerafiniranog bućinog  i ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Izrazitih je zdravstvenih karakteristika - izvor podataka: POMOLOGIA CROATICA VOL. 12-2006, BR. 2.   Garantiraneslobodne masne kiseline manje od 0,8% i peroksidni broj manji od  7.
 
Ekstra djevičansko maslinovo ulje, višestruko je nagrađivan omaslinovo ulje sa garantiranim slobodnim masnim kiselinama manjim od 0,25 %.
 
 
Za više informacija o našim proizvodima - kontaktirajte nas : 099/6949-230
 
 
DJELATNOSTI


Domaća radinost - četiri inovativna proizvoda i jedan standardni 
 • Držač za fiskalne račune, novac i kreditne kartice
 • Pumpa za pretakanje ulja
 • Zaštitna kapa
 • BUMA - (mješavina nerafiniranog bućinog ulja i ekstra djevičanskog maslinovog ulja)
 • Ekstra djevičansko maslinovo ulje
 

 
 


PROIZVODI I USLUGE


Namijenjen je ugostiteljskim školama, kafićima, restoranima, dućanima, uredima, kućanstvima...
 
Na ideju da osmislimo držač došli smo promatranjem tehnologije posluživanja stola u kafićima i restoranima: Kada konobar ostavi račun ispod pepeljare ili tanjurića s pićem  gost pomiče tanjurić, račun se „kreće" po stolu ili ga odnosi vjetar. Gost podiže račun s poda ili ga ignorira. Ujedno navedeni problem se povećava ukoliko je u međuvremenu dostavljeno više računa. Svi se ti računi nemarom gosta, konobara ili vremenskim neprilikama mogu izgubiti i prilikom naplate nastaje novi problem. Gost daje novac izravno konobaru u ruke i obrnuto. 
 
Da bi se navedene situacije izbjegle - napravili smo držač za fiskalne račune, novac i kreditne kartice. Konobar ostavlja račun na držač za račune, novac i kreditne kartice. Račun je čvrsto uhvaćen štipaljkom. U slučaju dostave više računa, isti se nalaze na istom mjestu.  Kod postupka plaćanja gost vadi račun sa držača i na njegovo mjesto ostavlja novac ili kreditnu karticu.  Konobar uzima novac i vraća ostatak na način da prvo postavi papirnate novčanice i učvrsti ih štipaljkom, a zatim postavi metalni novac. Gost zorno vidi koliko je novaca vraćeno i metalni novac, koji je lako dostupan, vraća konobaru kao napojnicu. U slučaju da se naplata vrši na kasi, konobar uzima držač za račun, novac i kreditnu karticu, odnosi ga na kasu, vrši naplatu, a zatim ostatak novca vrača gostu na držaču, gost uzima novac sa držača i daje napojnicu konobaru. Ukoliko se plaća bankovnom karticom, gost stavlja karticu na držač koji konobar odnosi do blagajne i tamo vrši naplatu.
 
ZAŠTO JE DRŽAČ NAJBOLJI IZBOR:
 • Podizanje razine uslužnosti (kulture posluživanja stola)
 • Mogućnost komunikacije ugostitelj – gost postavljanjem reklamne poruke na držač 
 • Praktičnost, jer je račun uvijek na istom mjestu bez neugodnog traženja računa kojeg je odnio vjetar ili je na drugoj strani stola
 • Konobaru omogućava kvalitetniji, brži i lakši postupak izdavanja računa i naplate. Nema nespretnih situacija ispadanja kovanica prilikom izravne predaje novca iz ruke u ruku
 • Higijenski razlozi
 • Zadovoljstvo konobara jer je dosadašnja praksa pokazala da se gost lakše odlučuje za dodjelu napojnice (jer ima zoran uvid u primljeni ostatak novca)
 • Gost koji je nestrpljiv i ne želi dočekati konobara da izvrši naplatu, može novac učvrstiti na držač bez bojazni da će ga vjetar odnijeti, i napustiti restoran.
 • Zbog propisa fiskalizacije gost je u obvezi uzeti račun sa sobom nakon plaćanja, što gost, u našoj kulturi, nije navikao činiti. U slučaju da ga financijski inspektor zamoli na izlazu da pokaže račun, lako se može vratiti i račun, koji je na držaču, pokazati.
Držač za račune primjenjiv je i u postupku izdavanja računa i naplate u dućanima. Može se koristiti i u uredima kao držač za papir, a i u domaćinstvima za ostavljanje poruka

 
 
 
Prvenstveno se koristi za pretakanje maslinovog ulja u uljarama. Može se upotrijebiti i u pogonima za proizvodnju drugih biljnih ulja.
 
Na ideju da osmislimo pumpu za pretakanje ulja došli smo promatranjem tehnološkog procesa pretakanja svježe proizvedenog maslinovog ulja u uljarama. Proces se odvijao ručnim postupkom uz velike poteškoće, gubitke ulja i u nehigijenskim uvjetima. 
 
PREDNOSTI PUMPE ZA PRETAKANJE ULJA SU
 
 • Brži proces pretakanja
 • Lakše rukovanje
 • Veća higijena
 • Kontrolirani proces pretakanja u više posuda
 • Manji gubici ulja
 • Znatno lakši rad radnika
 
 
Namijenjena je: ribarima jahtašima, pomorcima, poljoprivrednicima, komunalnim radnicima, građevinskim radnicima, turistima i osobama koje duže borave na suncu.
 
Na zamisao da osmislimo zaštitnu kapu došli smo kroz osobno iskustvo u poljoprivrednoj proizvodnji maslina. Jedini način da možemo ugodno raditi u uvjetima velikih vrućina  je nošenje zaštitne kape, a kojom štitimo uši i vrat od UV zračenja.
 
ZAŠTO JE ZAŠTITNA KAPA NAJBOLJI IZBOR:        
 • Aerodinamične karakteristike zaštitne kape omogućavaju strujanje zraka kroz prednji i stražnji otvor kape zbog čega dolazi do ugodnog hlađenja tjemena. Štitnik je izrađen od takvog materijala da leprša pri hodu stvarajući ugodan povjetarac oko ušiju, istovremeno ne dodirujući uši.·        
 • Transmitivne karakteristike zaštitne  kape  garantiraju zaštitu od UV zračenja sa faktorom UPF 50+.
 
 
BUMA ulje je prirodni izvor zdravlja nastao miješanjem nerafiniranog bućinog i ekstra djevičanskog maslinovog ulja. 
 
Tragajući za načinom da doživimo stotu, a dobro poznajući ljekovita svojstva maslinovog ulja na kardiovaskularni sistem , odlučili smo istražiti ljekovita svojstva bućinog ulja. Miješajući ova dva ulja u određenom odnosu dobili smo ulje sa širokim spektrom ljekovitih svojstava.

Bogato je nezasićenim masnim kiselinama, mineralima, vitaminima i antioksidansima. Kod djece redovito konzumiranje BUMA - ulja pospješuje rast i mineralni sastav kostiju, dok kod odraslih osoba redovito konzumiranje produžuje životni vijek čovjeka i ima pozitivno djelovanje na krvni tlak. 

Smanjuje kolesterol te poboljšava vitalnost i opće stanje organizma, te preventivno djelovanje na pojavu kardiovaskularnih bolesti i problema s prostatom. 

Zbog blagotvornih svojstava komponenti ima zaštitnu ulogu kod nastajanja pojedinih tumora, posebno tumora dojke, prostate, debelog crijeva i maternice. 
 
Hranjive tvari prirodno sadržane u BUMI: stearinska, oleinska i linolna kiselina, minerali i elementi u tragovima,željezo, fluor, jod, kalij, kalcij, bakar, cink, magnezij, natrij, fosfor, selen, sumpor i  vitamini A, C, D i E.
 
BUMA ulje ima karakterističnu aromu. Može se konzumirati  kao dodatak jelima ili konzumacijom jedne velike žlice dnevno.

Ukusno i mirisno BUMA ulje je koncentrat životne energije.
 
 

Ekstra djevičansko maslinovo ulje naš je standardni proizvod. I dok pravilnik o ekstra djevičanskom maslinovom ulju određuje njegovu kvalitetu sa manje od 0,8% slobodnih masnih kiselina, naše ulje sadrži manje od 0,25%.Prodajemo ga u različitom standardnom i ukrasnom pakiranju.
 
REFERENCE

U nastavku pročitajte što kažu o našem proizvodu naši zadovolji klijenti 
 
 
 
 
 
 
Ilustratorica Marijana Jelić o našim kapama: 
 
Kape gospodina Miroslava Stanišića učinile su mi se vrlo zanimljive i inspirativne, stoga sam ih iskoristila u svojim ilustracijama za slikovnicu "Krilati Servis".
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"DOMAĆA RADINOST MIROSLAVA STANIŠIĆA" se nalazi u ovim kategorijama
Držač za račune, kreditne kartice, pumpa za pretakanje ulja, Bumno ulje, maslinovo ulje, ekstra djevičansko, ugostitelji, kafići, uredi, poruke, reklamno mjesto, reklame

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se