TRAŽIŠ? NAĐI.

DALTON

kozmetika
Naziv poslovnog subjekta:    DALTON
OIB:  98204384857
   +385 052 816 979
Adresa:   Antonio Bronzina 2
                52210   Rovinj
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
www.erovinj.info/dalton
www.voxmaris.hr
http://www.dalton-cosmetics.com/
Pridruži se
O NAMA


Povijest Daltona započela je jednom ženom i njenom strasti za ljepotom i morem. U skoro  četiri desetljeća svojom upornošću i predanim radom  Erika Bauer ostvarila je svoj san.

Stvorila je jedinstvene linije za njegu kože inspirirane teorijom evolucije i saznanjem da  život  proizlazi iz morskih dubina.

 

Potaknuta  uvjerenjem, koje, kao što je poznato, zastupa  Jacques Cousteau, poznati  francuski pionir u istraživanju mora, Erika Bauer počinje dosljedno i temeljito pretvarati  svoj san u stvarnost: iskoristiti najbolje sastojke iz morskih dubina  i staviti ih u funkciju  ljepote, i na taj način  zatvoriti evolucijski krug.

 

Njezin moto je: Praiskonska  snaga mora za ljepotu Vaše kože!

Dolaskom na čelo tvrtke  Dalton, 1976 godine, položila je kamen temeljac za razvoj proizvoda za sistematsku i profesionalnu njegu kože, jer je ime Dalton  i tijekom prošlih vremena bio sinonim za kvalitetnu   visokovrijednu kozmetiku " Made in Germany."

 

U vremenu u kojem je farmaceutska tehnologija još uvijek u povojima, Erika Bauer  mudro koristi svoje znanje i tadašnje okolnosti pa  u narednim  desetljećima razvija cijelu paletu   proizvoda za njegu različitih  tipova kože.

Uvijek ostavši vjerna svom stavu :

Kombinacija kompatibilnosti i učinkovitosti, temeljena na znanstvenim spoznajama  i  održivoj proizvodnji.

 

Potaknuta  uvjerenjem, koje, kao što je poznato, što zastupa  Jacques Cousteau, poznati  francuski pionir u istraživanje mora, Erika Bauer počinje dosljedno i temeljito pretvarati  svoj san u stvarnost: iskoristiti najbolje sastojke iz mora i staviti ih u funkciju za ljepotu,i na taj način ponovno zatvoriti krug evolucije.

Njezin moto je: Istinska snaga mora za ljepotu vaše kože.

To je trenutak stvaranja  Daltona.

 

DJELATNOSTI

 
Vox Maris d.o.o.  je uvoznik i distributer za područje Hrvatske renomirane kozmetičke linije:

            DALTON

         BEAUTE DE LA MER


-promoviramo proizvode
-obavljamo prezentacije proizvoda i tretmana
-organiziramo edukacije

Upoznajte  kompletnu palete priozvoda vrhunske kozmetike po povoljnim cijenama.
 
Za sve informacije, posjetite nas ili kontaktirajte na brojeve:
091 5279 684
098 9263 330
 
 

 
 
 
PROIZVODI I USLUGE

 

More je izvor  života   

 
 

U vremenu u kojem je farmaceutska tehnologija još uvijek u povojima,  Erika Bauer  iskoristila je svoje znanje   i  ideale okolnosti  da u narednim  desetljećima razvije cijeli  niz proizvoda za njegu različitih  tipova kože. Uvijek ostavši vjerna svojem stavu:

kompatibilnost u kombinaciji s učinkovitosti, na temelju znanstvenih spoznaja i održivoj proizvodnji.

 

 

Polovinom 80-tih godina, uska povezanost  znanja o aktivnim sastojcima i iskustvo svakodnevnog korištenja, dovodi do nastanka novog  koncepta proizvoda: ljekovita kozmetika -kozmoceutika.

 

Zbog povećanja bolesti uzrokovanih  novim stilom života i raznih  alergija, naglo se povećavapotreba za proizvodima za njegu koji su posebno prilagođeni  problematičnoj  koži. Tako nastaju  linije za rješavanje  kožnih problema :

Jordan Dead Sea salt za kozmetičku njegu kože  kod bolesti psorijaze i raznih kožnih ekcema

Difficilepour Couperose za kožu zahvaćenu kuperozom i  rosaceom.

Dermanorm za nečistu i aknaičnu kožu,

Godine 1987. pojavljuje se prva verzija današnje Natural  Correcteur linije; tada pod imenomCorrecteur Vitamin A Cosmetic.

"Čak i ako Vaša koža više ništa  ne podnosi, Natural Correcteur je uvijek rješenje"

izraz  je koji su toj liniji  dale kozmetičarke diljem svijeta, koji ga  njegova učinkovitost  redovito opravdava, stoga je veoma  cijenjen od strane korisnika.

 


 

REFERENCE


U posljednja četiri desetljeća razvoj je rapidan  - u zemlji i inozemstvu. već sredinom 1980-ih Uspjeh branda više nije ograničen samo na zemlje njemačkog govornog područja.

Tako su osvojena prva dva dva europska tržišta, Švicarska i Cipar.  Ubrzo nakon toga, u kasnim 1980-ih,započinje  prvi poslovniodnos s UAE, kao prve zemlje na Bliskom istoku.  

Početkom 1990. godine uslijedio je početak poslovanja s azijskimpartnerima u Tajvanu, Hong Kongu, Singapuru i Južnoj Koreji.

Interes za  profitabilan brend kvalitete"Made in Germany"kontinuirano raste ,i do  sada  DALTON se nalazi  najboljim hotelima  i specijaliziram kozmetičkim institutima i ljekarnama  diljem svijeta.


 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"DALTON" se nalazi u ovim kategorijama

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se