ART DECO

Naziv poslovnog subjekta:    ART DECO
   Nazovite nas    

Adresa:   Poljana sv. Benedikta 7
                52210   Rovinj
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Leo Tosić
www.artdecolab.com
www.erovinj.info/art-deco
Pridruži se
O NAMA

Dobrodošli na stranice našeg obrta Art Deco!

Bavimo se restauracijom antiknog namještaja, drvenih interijera, muzičkih instrumenata i ostalih vrsta antikviteta, kao i kupoprodajom antikviteta i procijenama.

Leo Tosić se usavršavao u školi za profesijonalnu restauraciju u Bovolone-u, kod Verone, gdje dobiva diplome za profesionalnog poznavatelja drva - Ebanistu i Restauratora antiknog namiještaja. Nastavlja školovanje pa dobiva zvanje restauratora. Kako bi usavršio razne usko specijalizirane tehnike upisuje i školu Domus Aurea u Padovi. Kao krunu školovanja vodi projekt restauracije u Vili Valmarani u Noventi Padovani. Obogaćen iskustvom koje je stjecao surađujući sa najboljim restauratorima i sudskim vještacima, vraća se u Hrvatsku i otvara laboratorij "Art Deco" u Rovinju.

Art Deco je mlada firma koja se bavi restauracijom drva. Koristeći drevne tehnike i materijale oživljava drvene predmete koji nakon restauracije usklađeni u koncept modernog života oplemenjuje moderni životni prostor.

 
ENG
 
Welcome to ArtDecoLab

Antiques Restauration using new materials and old techniques
 
Hand work: All the work we do is done by hand.
Traditional Techniques: ArtDecoLab uses only the traditional techniques that were used when the piece was first created.
On-Site work: We also work on-site if the restauration is needed on a non movable items and spaces.
Store and Transport: ArtDecoLab can come come pick up and deliver your furniture or furniture purchased in our store.
ArtDecoLab wax: Our special hand-made wax is a fantastic way to keep good care of your furniture with minimal effort
 
We are renovating antique furniture, wooden interiors, musical instruments and other kinds of antiques, as well as buying and selling antiques and evaluate it.


DJELATNOSTI

 * Restauracija antiknog namještaja
* Restauracija drvenih interijera 
* Restauracija muzičkih instrumenata
* Kupoprodaja antikviteta i procijene
 
 

PROIZVODI I USLUGE

Proizvod s kojim se sigurno možemo pohvaliti je naš vosak iz vlastite proizvodnje. Izrađen po starim recepturama i novim tehnikama savršeno hrani razne materijale. Sačinjen je od pčelinjeg voska, parafine i voska od Karnaube (vegetalni vosak). Ta se baza oplemenjuje raznim pigmentima i esencijalnim uljima kako bi sačuvali   
materijale kao što su drvo, kovano željezo, koža, predmeti od zemlje i gline, mramor, kamen, itd.

Ovaj je vosak najbolji za antikni namještaj jer zahvaljujući tamnoj boji održava boju i prekriva nedostatke prouzročene vremenom. Samim time naglašava snagu pravoj boji drva.

Crveni vosak
Ovaj vosak je usavršen za podove u glini i predmete od zemlje i gline. Zahvaljujući svojoj crvenoj boji naglašava i hrani materijal na kojem se koristi. Daje polusjaj i osjećaj mekoće pri dodiru. Stvara zaštitu popunjavajući pore i samim time ne dozvoljava ulazak vlage i prljavštine.

Vosak od lavande
Ovaj se vosak koristi za unutrašnjost namještaja, zato što zahvaljujući mirisu daje svježinu i osjećaj čistoće. Koristi se gdje ne želimo da nam materijal promijeni boju jer je potpuno svijetle boje.
REFERENCE

KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se