Božićna akcija skutera i motocikla u MOTO GRIP-u


Datum isteka akcije: 31.12.2017

Iskoristite BOŽIĆNI POPUST na omiljene skutere i motocikle Piaggio Grupe
 
Sad je vrijeme da iskoristite priliku i postanete ponosnim vlasnikom dvokotača iz Piaggio Grupacije po nevjerojatnim cijenama te da sebi za Božić poklonite obilje zabave i sigurnosti kakvu pružaju ovi vrhunski skuteri i motocikli.
 
Novi Piaggio Beverly 300 ABS/ASR s poboljšanim agregatom koji zadovoljava Euro 4 normu, dostupan je već od 35.990 kn, dok je Beverly 350 ABS/ASR dostupan već od 40.050 kn.
 
Novi Piaggio Medley ABS bogato je opremljeni, tehnološki napredni gradski skuter koji spaja dinamični karakter skutera visokih kotača s praktičnošću i prtljažnim kapacitetom koji nudi mogućnost smještaja čak dvije integralne kacige ispod sjedala. Start & Stop sustav, dvokanalni ABS, agregat tihog i uglađenog rada te niske potrošnje samo su neke od prednosti novih modela Medely 125 ABS i Medley 150 ABS. Preporučena cijena s popustom za model 125 iznosi 23.800 kn, a za model 150 24.740 kn.
 
Vespa Primavera 50 dostupna je već od 20.150 kn.
 
Novi Piaggio Liberty zadovoljiti će potrebe vozača koji traže svoj prvi skuter, kao i onih malo iskusnijih koji trebaju svakodnevno prijevozno sredstvo, sigurno, jednostavno i povoljno za održavanje, a verzija od 50 kubika sada je dostupna već od 16.920 kn.
 
Sportski izgled, vrhunski pogonski agregat i završna obrada karakteristike su tri iznimna sportska skutera. Preporučene maloprodajne cijene za Piaggio NRG i Aprilia SR 50 R su 17.190 kn, a za Gilera Runner 50 18.190 kn.
 
Sva vozila Piaggio grupe svoju kvalitetu dokazuju mogućnošću povoljne kupnje 2+2 produženog jamstva s kojim sve uvjete dvogodišnjeg jamstva produžujete na dodatne dvije godine bez ograničenja kilometara.
 
Navedene preporučene akcijske cijene odnose se na gotovinsko plaćanje i traju samo do isteka zalihe. 
 
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"MOHOROVIĆ" se nalazi u ovim kategorijama
servisiranje vozila, AH servis, brzi servis, vulkanizer, auto gume, auto dijelovi, alu felge, skladištenje guma, priprema vozila za tehnički pregled, montaža, demontaža, prodaja, guma, kontrola ispravnosti vozila, izmjena, kočnica, ovjesa, amortizera, auspuha, izmjena ulja, filtera, Rovinj, Istra, auto servis